» Nlu Ray: Room
Med Room møder vi en ung pige og hendes søn, der lever i fangeskab hos en psykopat. Spærret inde i et lille rum. Vi følger mor og søn intenst og får indblik i den verden de lever i, i isolation. Vi oplever også, hvor svært det kan være, at blive konfronteret med den virkelige verden igen. Stærk film.

» Blu Ray: 11.22.63
En almindelig skolelærer får chancen for at rejse tilbage i tiden og forhindre mordet på JFK i 1963. Han havner dog allerede i 1960 og skal bruge tre år på at finde ud af sandheden og forhindre den. 11.22.63 er en spændende miniserie i 8 dele fra Stephen King og J.J. Abrams

 
» Blu Ray: Ride Along 2
Da vi fik fornøjelsen af Ice Cube og Kevin Hart i den første Ride Along-film, var det vel ikke oplagt at der skulle komme en efterfølger. SÅ sjov var den første film heller ikke. Men nu er der så kommet en to'er og den fortsætter såmænd i fuldstændig samme stil, som sin forgænger.

» Blu Ray: The Revenant
The Revenant er en af de mest omtalte film i mange år og tilmed den film, der skulle give DiCaprio hans første Oscar. Det er en helt unik film, der udspiller sig i vildmarken, men samtidig også en film, der for alvor shiner på det store lærred og i mindre grad hjemme i sofaen.

 
» Blu Ray Alvin og De Frække Jordegern På Farten
Alvin, Simon og Theodor er atter klar til at give os grå hår i hovedet, når de irriterende musestemmer drøner ud af højttalerne på dit TV. Denne gang er der familieforviklinger der skal arbejdes med og den banale historie går rent ind hos målgruppen.

» Blu Ray: Kollektivet
Endnu en dansk superfilm er kommet på gaden med Kollektivet. Thomas Vinterberg står bag kameraet og foran står en række af de bedste danske skuespillere. En film om kærlighed og svigt og ikke mindst om relationer mellem personer. Vi var ret vilde med denne film.

 
SENESTE ANMELDELSER