» Blu Ray: Filmen om Radiserne
Så er Radiserne ude i deres første digitaliserede tegnefilm. Nuser og Søren Brun spiller hovedrollerne, men hvor mange af nutidens børn kender overhovedet dem? Nok ikke mange. Det er lidt et problem for filmen.

» Blu Ray: Homeland: Sæson 5
Så er Sæson 5 af en af verdens mest populære TV-serier endelig ude. Carrie og hendes 'venner' er nu i Berlin, hvor et kæmpe læk af hemmelige papirer fra CIA truer verdensfreden. Carrie, Saul og Quinn er tilbage i absolut topform.

 
» Blu Ray: Our Brand Is Crisis
Sandra Bullock bliver hevet ind i 11 time i præsidentvalgkampen i Bolivia for at skaffe sejren til valgets mest upopulære kandidat. Hun er en dygtig strateg og indpisker, men står overfor modpatrens kandidat, Billy Bob Thornton, som hun har tabt til 3 gange i træk. Et sjovt og anderledes drama.

» Film: The Stanford Prison Experiment
Hvad sker der med helt almindelige mennesker, når de får roller som henholdsvis fængselsbetjente og indsatte i et fængselsforsøg? Resultatet er skræmmende og derfor er denne film, der er baseret på en sand historie, rigtig interessant.

 
» Film: Spionernes Bro
Steven Spielberg, Coen brødrene og Tom Hanks i en cocktail, er født til at blive en filmsucces. Spionernes Bro er også en virkelig god film, der, på trods af, at der er rigtig meget snak, aldrig bliver kedelig. En Oscar for bedste birolle, pynter også.

» Blu Ray: The Walk
Den unge franske fyr, Philippe Petit, er dygtig til at gå på line og han har flere gange skabt ballade, når han er gået på line med farlige stunts i hjemlandet. Det er dog intet imod hans store drøm; at gå på line mellem Twin Towers i USA. Denn film fortæller historien om dette, men vi var ikke imponeret

 
SENESTE ANMELDELSER