» Extant: Sæson 1
Extant er en sci-fi serie med Halle Berry i hovedrollen som astronauten Molly, der netop er hjemvendt efter en solomission på 13 måneder. Under denne mission bliver hun gravid og ingen aner hvordan. En ret spændende og original første sæson.

» The Longest Ride
I The Longest Ride bliver vi tvangsindlagt til en ordentlig gang sødsuppe. En kærlighedshistorie af den slags, nogle piger vil elske, men begejstringen på Mutantens redaktion, var dog begrænset. Clint Eastwoods søn spiller hovedrollen.

 
» Insidious Chapter 3
Det er en noget tam gyser, vi sidder med, med Insidious 3. En meget mager historie kunne godt reddes af rigtig gode gyser-elementer, men intet synes at virke her. Vi var meget skuffede.

» Blu Ray: Terminator Genisys
Gammel, ikke forældet, synes at være mantraet bag Genisys. Det gælder både Schwarzenegger som 'gammel' robot i filmen, men også handlingen generelt, der er det bedste i serien, siden den første film. Rigtig god action, der overraskede os stort.

 
» Blu Ray: Jurassic World
Så går tingene igen amok med fritløbende dinoer, der er alt andet end venlige. Det er ikke så smart i en forlystelsespark med tusindvis af mennesker. Jurassic World er en helt fantastisk film med nogle overdrevent seje effekter. En af de film, der vil rangere højt blandt udgivelserne i 2015.

» Blu Ray: The Drop
Games Gandolfini fra The Sopranos spiller sin sidste rolle i denne film og selvom han spiller sin rolle med glans, kan det desværre ikke løfte opgaven alene. The Drop er en lidt sej gangsterkrimi, som har det store problem, at den aldrig kommer op i gear.

 
SENESTE ANMELDELSER