» Blu Ray: The 33
Der er sikkert mange der husker katastrofen i Chile og ikke mindst billederne, da minearbejderne kom op igen. Dette er historien bag denne hændelse og det er faktisk en ret god historie, der fungerer rigtig fint som film.

» Blu Ray: Under Sandet
Under Sandet er en af de mest omtalte danske film det seneste år. Det er en film der har vundet adskillige priser og det er en film, der er rost til skyerne af anmelderne. Heldigvis er filmen lige så fantastisk som rygterne fortæller

 
» Blu Ray: Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
Her har vi en komedie der tager tykt pis på zombie-genren. Og det gør den fantastisk godt. Der er simpelthen så mange geniale scener, at man er nødt til at se filmen to gange, for at få det hele med. En af de sjoveste film, i meget lang tid.

» Blu Ray: Burnt
En kokkefilm, hvor chefkokken er en arrogant stodder, som i begyndelsen ikke kan fordrage sin førstemand - der er en kvinde - men senere forelsker sig i hende. Lyder det ikke som noget, vi har set et par gange før? Alligevel kommer Burnt ud, som en helt okay film.

 
» Blu Ray: The Night Before
The Night Before er en rigtig drengerøvsfilm, der spiller på røvballehumor og involverer masser af stoffer. Samtidig er det en af de sjoveste film, vi har set i år, med nogle vanvittige sjove scener iblandt.

» Blu Ray: In The Heart of the Sea
Denne film fortæller historien om, hvordan succes-romanen Moby Dick blev skabt. Det kan på forhånd lyde som en sejtrækker, men det er det slet ikke. Vi sidder nemlig med en rigtig god actionfilm med masser af gode effekter.

 
SENESTE ANMELDELSER